Hjem
Pandemisenteret
Nyhet

Les Pandemisenterets årsrapport

I 2022 hadde Pandemisenteret en rekke ulike arrangementer, møter og kurs gjennom hele året. Nå kan du lese årsrapporten med en oppsummering av vår varierte aktivitet.

pandemisenteret årsrapport bilde
Foto/ill.:
Pandemisenteret

Hovedinnhold

I årsrapporten kan du ta en titt på hva Pandemisenteret har gjort i 2022: møter, webinarer, konferanser, samarbeid med ulike institusjoner, søknader, kurs og mye mer! 

– Vi er stolte, ikke minst av arbeidsmiljøet som har muliggjort så mange kreative og produktive aktiviteter på tross av få hender. Jeg vil igjen i år takke hver og en ved Pandemisenteret, vår strategiske arbeidsgruppe og alle som har vært med som studenter, gjester og publikum. Det er sammen vi former dette senteret slik at det kan nå sin visjon: å fortsette å lære av pandemien for å være bedre forberedt neste gang, sier senterleder Esperanza Diaz.

Blant fjorårets arrangementer var for eksempel den nasjonale konferansen om pandemi, mangfold og sosial ulikhet og pandelsamtale om kommunenes rolle i beredskapstider. Pandemisenteret hadde også et spennende samarbeid med Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) om utstillingen "Pandesign". Pandemisenteret medvirket også da Ulvik kommune i Hardanger inviterte til folkemøte for å drøfte håndteringen av det store smitteutbruddet i kommunen vinteren 2021. 

Du kan lese og laste ned hele årsrapporten her: https://ekstern.filer.uib.no/mofa/Ingrid%20-%20diverse/Pandemisenteret%20%C3%85rsrapport%2022.pdf