Hjem

UiB Alumni

Hovedinnhold

Illustrasjon "Meld deg inn i UiB Alumni"

Har du studert ved Universitetet i Bergen? Da er du en UiB-alumn. Melder du deg inn i UiB Alumni, holder du kontakten. Du får invitasjoner til alumnustreff, månedlig nyhetsbrev og tilgang til et nettverk med over 5000 UiB-alumner. Les mer om UiB Alumni her, eller gå rett til innmeldingssiden

Månedens alumn
Kjell Skarsten ute på terassen sin i 2021 til venstre. Klassebilde av Kjell Skarsten fra 1946 til høyre.

Månedens alumn: Kjell Skarsten

Han var en del av det aller første kullet og den første uteksaminerte på medisinstudiet ved Universitetet i Bergen. Møt en av UiBs aller første alumner: Kjell Skarsten.

For lærere
Videreutdanning for lærere ved UiB

Videreutdanning for lærere

Er du lærer og vil ta videreutdanning? Vi har studietilbud innen Utdanningsdirektoratets Kompetanse for kvalitet-ordning og flere andre studietilbud utenom ordningen, som du også kan søke om støtte til. Nytt opptak våren 2022. Søknadsfrist 1. mars.

ÆRESALUMNER
Portrett av æresalumner: Roger Sevrin Bruland og Monica Mæland

Nye æresalumner

Universitetet i Bergen har utnevnt Monica Mæland og Roger Sevrin Bruland til nye æresalumner. Kunngjøringen foregikk under sendingen fra den tradisjonelle julekonserten for alumner i Universitetsaulaen i Bergen.

Medlemskort
Alumni

UiB Alumni medlemskort

Med medlemskortet til UiB Alumni får du rabatter og fordeler på alt fra treningssenter til teaterforestillinger.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom alumner og UiB, til gjensidig glede og nytte. Medlemskapet er gratis. Kontakt oss gjerne på alumni@uib.no hvis du vil vite mer.