Hjem

UiB Alumni

Hovedinnhold

Illustrasjon "Meld deg inn i UiB Alumni"

Har du studert ved Universitetet i Bergen? Da er du en UiB-alumn. Melder du deg inn i UiB Alumni, holder du kontakten. Du får invitasjoner til alumnustreff, månedlig nyhetsbrev og tilgang til et nettverk med over 7500 UiB-alumner. Les mer om UiB Alumni her, eller gå rett til innmeldingssiden

Månedens alumn
Katrine Berg Nødtvedt

Månedens alumn: Katrine Berg Nødtvedt

Hun er byråd for kultur, mangfold og likestilling i Bergen, leder i Grønt Kvinnenettverk, studerte psykologi ved UiB og sendte et sint brev til Jens Stoltenberg da hun var 10 år gammel om nye gasskraftverk. 26. april møter du henne på Christiekonferansen 2022.

Videreutdanning for lærere ved UiB

Videreutdanning for lærere

Er du lærer og vil ta videreutdanning? Universitetet i Bergen har tilbud innen en rekke fagområder, både innenfor Kompetanse for kvalitet-ordningen og andre fagtilbud utenom. Nytt opptak åpner i 2023.

ÆRESALUMNER
Portrett av æresalumner: Roger Sevrin Bruland og Monica Mæland

Nye æresalumner

Universitetet i Bergen har utnevnt Monica Mæland og Roger Sevrin Bruland til nye æresalumner. Kunngjøringen foregikk under sendingen fra den tradisjonelle julekonserten for alumner i Universitetsaulaen i Bergen.

Medlemskort
Alumni

UiB Alumni medlemskort

Med medlemskortet til UiB Alumni får du rabatter og fordeler på alt fra treningssenter til teaterforestillinger.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom alumner og UiB, til gjensidig glede og nytte. Medlemskapet er gratis. Kontakt oss gjerne på alumni@uib.no hvis du vil vite mer.