Hjem

UiB Alumni

Illustrasjon "Meld deg inn i UiB Alumni"

Har du studert ved Universitetet i Bergen? Da er du en UiB-alumn. Melder du deg inn i UiB Alumni, holder du kontakten. Du får invitasjoner til alumnustreff, månedlig nyhetsbrev og tilgang til et nettverk med over 5000 UiB-alumner. Les mer om UiB Alumni her, eller gå rett til innmeldingssiden

Alumna of the month
Francine Mbanza Jensen

Alumna of the month: Francine Mbanza Jensen

Thanks to the support of her student advisor at UiB, Francine successfully completed her education after moving to Norway from Burundi. Now she supports immigrants to start their own businesses with an incubator for entrepreneurs.

Karrieretips fra alumner
Illustrasjon av digital jobbsøkerprosess

Jobbsøking i en ny digital hverdag

Nyutdannet, permittert eller bare på jakt etter ny jobb? Vi har intervjuet to karriereveiledere og en erfaren HR-direktør om hvordan du bør gå frem for å søke jobb i en ny digital hverdag.

Månadens alumn
NRK-korrespondent Roger Sevrin Bruland

Månadens alumn: Roger Sevrin Bruland

Det var då NRK-korrespondent Roger Sevrin Bruland rapporterte frå innsida av ei italiensk intensivavdeling at vi nordmenn verkeleg oppfatta kor alvorleg koronaviruset er. Tilbake i Berlin skryt han av historiefaget frå UiB som han nyttar kvar dag på jobb.

Nyhet
Brussel

UiB leder europeisk kampanje for banebrytende forskning

Universitetet i Bergen har tatt initiativ til en europeisk kampanje for å påvirke EUs neste budsjett, gjennom underskriftskampanje og et åpent brev til Europas ledere.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom alumner og UiB, til gjensidig glede og nytte. Medlemskapet er gratis. Kontakt oss gjerne på alumni@uib.no hvis du vil vite mer.