Hjem

UiB Alumni

Fotokollage av alumnus

Har du studert ved Universitetet i Bergen? Da er du en UiB-alumn. Melder du deg inn i UiB Alumni, holder du kontakten. Du får invitasjoner til alumnustreff, månedlig nyhetsbrev og tilgang til et nettverk med over 5000 UiB-alumner. Les mer om UiB Alumni her, eller gå rett til innmeldingssiden

MÅNEDENS ALUMN
Joon Grane Hetland utenfor den norske ambassaden i Tokyo.

Månedens alumn: Joon Grane Hetland

Joon Grane Hetland studerte sammenlignende politikk ved UiB. Det var starten på et liv i norsk utenrikstjeneste. I dag jobber han ved den norske ambassaden i Tokyo. Se tipsene for hvordan man får jobb i utenrikstjenesten her.

Alumnusdagen 2018
Alumnusdagen 2017
sep 21

AVLYST: Alumnusdagen ved Det juridiske fakultet

Årets Alumnusdag ved Det juridiske fakultet finner sted den 21. september.

Aarebrotforelesningen
Illustrasjon for Aarebrotforelesningen

Aarebrotforelesningen

Universitetet i Bergen ønsker å hedre Frank Aarebrot sitt minne og har derfor besluttet å avholde en årlig minneforelesning for Frank Aarebrot. Forelesningen vil vare i 200 minutter og skal i hans ånd være for folk flest. Årets forelesning er ved professor Bernt Hagtvet og bærer tittelen: Kommer...

Inkluderingsdugnad
Aiman Shaqura, Christiekonferansen 2018

Gi en jobb!

Universitetet i Bergen, Sammen, Bergen kommune, Nav og Bergen Næringsråd står sammen for bedre integrering når høstens Give a Job arrangeres for første gang i Bergen 17. september.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom alumner og UiB, til gjensidig glede og nytte. Medlemskapet er gratis. Kontakt oss gjerne på alumni@uib.no hvis du vil vite mer.