Hjem

UiB Alumni

Har du studert ved Universitetet i Bergen? Da er du en UiB-alumn. Melder du deg inn i UiB Alumni, holder du kontakten. Du får invitasjoner til alumnustreff, månedlig nyhetsbrev og tilgang til et nettverk med over 5000 UiB-alumner. Les mer om UiB Alumni her, eller gå rett til innmeldingssiden

Månedens alumn

Månedens alumn: Iselin Nybø

Minister for forskning og høyere utdanning, Iselin Nybø, har hatt stor nytte av jussutdannelsen sin fra UiB, både som advokat og statsråd: - Den gir meg tyngde i debatter, den har gitt meg gode formuleringsevner og evnen til å sette meg raskt inn i problemstillinger, sier hun.

UiB på Arendalsuka

Møt UiB på Arendalsuka 2018

Når Arendalsuka 2018 starter i august er Universitetet i Bergen og Bjerknessenteret for klimaforskning representert med hele ni ulike arrangement. På UiB-standen ved Kanalplassen møter du også ulike forskere hver dag hele uken.

Aarebrotforelesningen

Aarebrotforelesningen

Universitetet i Bergen ønsker å hedre Frank Aarebrot sitt minne og har derfor besluttet å avholde en årlig minneforelesning for Frank Aarebrot. Forelesningen vil vare i 200 minutter og skal i hans ånd være for folk flest.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom alumner og UiB, til gjensidig glede og nytte. Medlemskapet er gratis. Kontakt oss gjerne på alumni@uib.no hvis du vil vite mer.