Hjem
Senter for klima og energiomstilling (CET)
Ledig stilling

Forskningskoordinator (årsvikariat)

Vår forskningskoordinator går ut i foreldrepermisjon, og vi søker nå en vikar. Søknadsfrist: 25. oktober!

Yellow background, CET on paper cut out world in variations of blue. Words Job opening in the middle, with to paper cut out people in the right corner.
Jobb på CET!
Foto/ill.:
CET/Janne Bjørgan

Hovedinnhold

Vi søker nå en vikar i stilling som forskingskoordinator, da vår fast ansatte forskingskoordinator skal ut i foreldrepermisjon. Det er et ettårig vikariat, og vi søker etter en kandidat som kan generere og starte opp prosjekt, styrke tverrfaglege samarbeid og legge til rette for forsking av høg kvalitet.

Søknadsfrist: 25. oktober

Den som får stillingen vil få eit variert og utfordrande arbeid med å Dette er ei stilling der både vitskapleg kompetanse og organisatorisk-administrativ erfaring vil komme til nytte.

Viktige oppgaver er å bidra til prosjektutvikling, holde kontakt med forskningsnettverk og partnere og følge opp CET's strategi og planer sammen med sekreteriatet. Forskningskoordinatoren vil ha ansvar for daglig administrasjon av CET, deriblant prosjektadministrasjon, økonomistyring og rapportering. Kandidater må ha mastergrad i samfunnsvitenskap og erfaring med å delta i og bygge forskningsgrupper og nettverk. God skriftleg og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk er et krav

CET tilbyr et godt og internasjonalt arbeidsmiljø med varierte og spennande arbeidsoppgåver.

Les hele utlysningen og søk her (Norwegian only): https://www.jobbnorge.no/nn-no/ledige-stillingar/stilling/233641/forskingskoordinator-raadgjevar-senter-for-klima-og-energiomstilling-vikariat-1-aar

For spørsmål, kontakt CETs leder Håvard Haarstad (havard.haarstad@uib.no).