Senter for farmasi

Nyhetsarkiv for Senter for farmasi

Hva kan studenter fra ulike helseprofesjoner lære av å jobbe i team? I TVEPS-praksis får studenter fra ulike profesjoner utrede pasienter sammen.
Tidligere masterstudent Bisharo Osman har fått utdelt Farmasidagenes posterpris 2018!
Senter for farmasi gratulerer teamet bak galenisk farmasi med prisen!
På Fakultetets dag 2018 samlet både administrativt og vitenskapelige ansatte seg for å hedre noen av fakultetets beste.
Farmasistudentenes årlige studietur gjennomført
Til vanlig jobber Quynh Le som foreleser i galenisk farmasi ved UiB, og som daglig leder på Havlandet Forskingslaboratorium i Florø. I februar reiste hun til Haiti med Farmasøyter uten grenser.
Etikkrådet i Farmasi inviterer til Bokbad
Samarbeid mellom Senter for Farmasi i Bergen og Farmasøytisk Institutt i Oslo bringer kreftforskningen fremover
Bergens farmasistudenter blir raskere hvert år!
Delta på Farmasidagene!
Vi trenger flere farmasøyter. Hvorfor får vi da ikke flere studieplasser, spør tre farmasistudenter ved UiB i dette leserinnlegget i BT.
Dan Filip Blindheim droppet sivilingeniørstudiet til fordel for farmasi, fordi han ønsket en realfaglig utdanning med fokus på helse.
Norsk Farmasøytisk Selskap har et eget stipendfond som hvert år deler ut penger for å fremme norsk farmasøytisk forskning og vitenskap.
Kristine Heitmann fra forskningsgruppe i samfunnsfarmasi disputerte onsdag 25. mai
Farmasistudenter brakte Pharmageddon til Bergen City Marathon - ny farmasitradisjon startet?
Forskere skaper museavatarer for menneskelig kreft