Hjem

TVEPS - Senter for tverrprofesjonell samarbeidslæring

Hovedinnhold

tveps

TVEPS organiserer tverrprofesjonell praksis for studenter fra helse- og sosialfagsutdanningene ved Universitetet i Bergen (UiB) og Høgskulen på Vestlandet (HVL). T​VEPS et samarbeid mellom UiB, HVL og kommunene Bergen og Øygarden. I fanene over finner du den viktigste informasjonen om TVEPS. Vil du delta? Send oss en epost

For informasjon om TVEPS våren 2023: Velkommen til TVEPS

Nyhet | Konferanse
Deltagere ved Its21-konferansen 2023

Its21 - to inspirerende konferansedager

TVEPS var arrangør for det sjuende Its21-konferansen da den ble avholdt på Grand Terminus siste uken i april. – To eksepsjonelt inspirerende dager, sier Liv Mathiesen fra Universitetet i Oslo.

ITs21-konferansen 2023
Bilde av Bergen i fugleperspektiv

Tverrfaglighet og bærekraft for en bedre fremtid

Its21-konferansen er et viktig steg i retning av å skape en mer bærekraftig fremtid. Konferansen setter fokus på viktigheten av tverrfaglig samarbeidslæring og bærekraftig utvikling i utdanning og arbeidsliv. Vi ønsker dere velkommen til årets happening 27-28 april 2023!

Nyhet
Ane Johannessen og Merethe Hustoft fra TVEPS på innspillsmøte for stortingsmelding om profesjonsutdanningene

– Det må satses på tverrfaglig samarbeid

TVEPS med innspill til ny stortingsmelding om fremtidens helse- og sosialfagsutdanninger. Det må i større grad tilrettelegges for samarbeid på tvers i utdanningene.

Nyhet
Ane Johannessen og Lars Thore Fadnes utenfor Alrek helseklynge

Hyllet med fakultetspriser

Onsdag ble Fakultetets dag 2023 avholdt ved det medisinske fakultet. Der ble TVEPS og Lars Thore Fadnes hyllet med priser i ulike kategorier.

Nyhet
Ole Alexander Bakkevik, Elisabeth Tran og Lars Birger Bergmål i Medretur

TVEPS-samarbeid ble gründerbedrift

Studentene Ole Alexander og Elisabeth møttes i TVEPS. Det ble starten på videre samarbeid og utviklingen av en bærekraftig løsning for retur av medisiner.