Hjem
Ansattsider
Nytt på ansattsidene

Ny meldingstjeneste på ansattsidene

Fredag 18. november legger vi til en ny meldingstjeneste på ansattsidene: Alle ansatte kan da få opp meldinger fra sine enheter på forsiden.

Illustrasjon av de nye websidene

Hovedinnhold

Dette er en funksjonalitet som fakultetene har etterspurt og ønsket seg i lang tid, og det vil forhåpentligvis gjøre ansattsidene både mer brukervennlige og attraktive som intern informasjonskanal.

Lokale meldinger

Meldingene vil ligge midt på forsiden som et rødt banner med «Mine meldinger». Her kan nettredaktør ved din enhet publisere korte meldinger som kun vises for ansatte ved et spesifikt fakultet, institutt eller enhet. Du må logge deg inn første gang, men maskinen husker deg til neste gang, så du trenger ikke logge deg på hver gang.

Meldingene er kun synlige for ansatte på UiB, og det er kun nettredaktør som kan publisere meldingene.

Bruksområder

Denne funksjonaliteten kan brukes til korte meldinger og beskjeder som ikke trenger «nyhetsplass» på forsiden. Noen meldinger kan man sortere til å vises kun for en enhet, mens andre meldinger kan publiseres og vises for alle ansatte. Meldingene skal ikke erstatte e-post, men kan brukes som et supplement til andre kanaler for intern kommunikasjon.

18.november lanserer vi versjon 1.0, og Kommunikasjonsavdelingen har som mål å videreutvikle tjenesten i samarbeid med nettredaktørene i hele organisasjonen.