Hjem
Ansattsider
Ny tjeneste

Bing Chat Enterprise

UiB har tilgjengeliggjort Bing Chat Enterprise for alle ansatte. Bing Chat Enterprise (BCE) er en AI-drevet chat som bygger på OpenAI sin GPT-4 modell, og tilbyr også DALL-E 3 tekst-til-bilde modell. Den inneholder i tillegg internettsøk og kan gi referanser til nettsider der den har funnet informasjon.

Bing Chat logo
Foto/ill.:
Microsoft

Hovedinnhold

BCE er støttet i Microsoft Edge, samt i Chrome-baserte nettlesere.

BCE tilbyr tre konversasjonsstiler: Kreativ, Balansert og Nøyaktig. Her er en kort forklaring på hver av dem:

  1. Kreativ: I denne modusen er Bing Chat Enterprise mer fri til å generere innhold som er fantasifullt og nyskapende. Den kan komme med forslag til dikt, historier, sanger og mer. Selv om den fortsatt gir nøyaktige og informative svar, kan den legge til et kreativt preg.
     
  2. Balansert: Dette er standardmodusen til Bing Chat Enterprise. Den gir en balanse mellom kreativitet og presisjon i svarene. Den kan fortsatt generere kreativt innhold, men fokuserer også på å gi direkte og informative svar.
     
  3. Nøyaktig: I denne modusen prioriterer den presisjon og direkte informasjon over kreativitet. Den gir detaljerte og nøyaktige svar på spørsmålene dine, med mindre vekt på kreativt innhold.

Hvis du er innlogget med din UiB-konto er dine data beskyttet, og kan ikke lekkes utenfor organisasjonen. Chat data blir ikke lagret, og Microsoft har ingen tilgang til dem.

Denne tjenesten er for tiden tilgjengelig som en forhåndsversjon (Public preview). Det kan derfor oppleves ustabilitet, eller at tjenesten ikke er tilgjengelig i korte perioder.

BCE er foreløpig ikke tilgjengelig for studenter. Vi jobber for at den skal bli tilgjengelig på lik linje for studenter og ansatte. Bing Chat (ikke enterprise-utgaven) er tilgjengelig med andre vilkår for alle privatpersoner.