Hjem
Ansattsider
Frokostseminar

Det gode arbeidsmiljø: Likestilling - mangfold - inkludering

Vernetjenesten inviterer til årets første frokostseminar om det gode arbeidsmiljø med fokus på likestilling, mangfold og inkludering.

Hovedinnhold

Gjennom frokostseminarserien Arbeidsliv i endring – hva med arbeidsmiljøet? ønsker vernetjenesten ved UiB å sette søkelys på betydningen av faktorer som bygger et godt arbeidsmiljø. Årets første frokostseminar har temaet: Likestilling, mangfold og inkludering. 

Statlige virksomheters aktivitet og rapporteringsplikt krever aktiv målrettet og planmessig arbeid for å fremme likestilling og hindre all diskriminering som arbeidsgiver. Mangfold og inkludering er vist å ha en positiv effekt på innovasjon, lagånd, prestasjonsevne og evnen til å ta beslutninger. Internasjonale arbeidsmiljø sine tydelige rammer, kompetanse og kommunikasjon kan bidra til kulturbygging som skaper mestring og anerkjennelse.  

På frokostseminaret har vi invitert;

  • Gunn Mangerud. Dekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet (MN) som vil snakke om "Gender Act" og likestillingsarbeidet ved fakultetet.
  • Atle Rotevatn, instituttleder ved Institutt for Geovitenskap som vil snakke om det likestilling-, mangfolds- og inkluderingsarbeidet som sikret instituttet HMS-prisen 2023 ved MN. 
  • Mirey Alfarah, postdoktor ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin som vil snakke om PFD Include Erasmus + prosjektet som skal fremme inkludering og kulturell forståelse i farmasøytutdanningen. 

Seminaret arrangeres digitalt fredag 08. mars kl. 08.30 - 10.00 på Zoom, og du melder deg på her (Skjemaker). 
Påmelding innen arbeidsdagens slutt torsdag 7. mars. 

Møteledere: 

  • June Vibecke K. Indrevik, universitetets hovedverneombud (UHVO) UiB 
  • Michael P. Riisøen, vara UHVO UiB