Ansattsider

Leie av undervisningsrom (UV-rom)

På grunn av den pågående korona situasjonen, vil det ikke bli leid ut undervisningsrom til eksterne personer eller organisasjoner høsten 2020. Det leies som vanlig ut til studentorganisasjoner, Sammen og Vilvite. I henhold til nye korona tiltak i Bergen kanselleres all booking av undervisningsrom fra 7-23. november, med forbehold om ytterligere kanselleringer. UiB oppdaterer informasjon hele tiden på denne web siden: https://www.uib.no/korona

Hovedinnhold

Når undervisningen er planlagt for kommende semester åpnes det opp for å leie ut ledig kapasitet i UV-rom. Dvs. at UV-rom for vårsemesteret kan bookes fra ca. 1.desember og for høstsemesteret fra ca. 1.juni.

UiB leier normalt ikke ut lokaler til eksterne interesser og tiltak som ikke er knyttet til Universitetets virksomhet.

UV-rommene leies ut uten noen form for konferanseservice. Det er imidlertid mulig å bestille IKT-støtte hos IT-avdelingen, forutsatt ledig kapasitet.

Booking av UV-rom

Info om UV-rom på disse sidene gjelder fortrinnsvis UV-rom som administreres av Eiendomsavdelingen.