Hjem
Forskerskolen i klinisk medisin

Nyhetsarkiv for Forskerskolen i klinisk medisin

Den årlige konferansen "Årets forskningspresentasjoner" ble gjennomført med stor suksess den 24.- 26. januar på Haukeland sykehus.
You are hereby invited to present your work to fellow researchers and the general audience!
Velkommen til nettverkslunch tirsdag 19.november klokken 11.30 på konferanserommet på BBB. Det vil holdes tre interessante presentasjoner. Klikk for mer info.
Forskerskolen i klinisk medisin sitt arrangement «Forskningspresentasjoner fra 2013» går av stabelen 20.-24. januar 2014, og alle forskningsinteresserte er hjertelig velkomne! Hovedformålet med arrangementet er å synliggjøre nye og spennende forskningsresultater som forskere med tilknytning til Klinisk institutt 1 og 2 har presentert i løpet av året 2013.
Datoer for høstens nettverksmøter er: 1.oktober, 19. november og 10. desember. Mer informasjon vil bli sendt ut i forkant av møtene. Vel møtt!
Forskerskolen i klinisk medisin arrangerer for 8. gang utstilling av forskningspresentasjoner fra 2012. Det vil være utstilling av postere i sykehusfoajeen 21.-25. januar og muntlige innlegg torsdag 24.januar hvor forskere ved de to kliniske instituttene ved Det medisinsk-odontologiske fakultet og tilhørende avdelinger ved Haukeland Universitetssykehus presenterer sin forskning.... Les mer
Forskerskolen i klinisk medisin inviterer til ny nettverkslunsj for alle forskningsinteresserte!
Er du forsker med tilknytning til ett av de tre kliniske instituttene, Institutt for indremedisin, Institutt for kirurgiske fag og Institutt for klinisk medisin, eller Gades institutt? Forskerskolen i klinisk medisin inviterer deg til å vise frem dine forskningspresentasjoner som er holdt eller skal holdes på kongresser og møter i 2012. Både muntlige presentasjoner og postere er velkommen!
Forskerskolen i klinisk medisin ønskjer med dette hjerteleg velkommen til den årlege mønstringa av Forskningspresentasjonar, som blir arrangert 23.-27.januar 2012. Forskarar med tilknyting til dei tre kliniske institutta Institutt for indremedisin, Institutt for kirurgiske fag og Institutt for klinisk medisin skal vise fram sine forskningspresentasjonar som er holdt på kongressar og møter i... Les mer
Er du forsker med tilknytning til ett av de tre kliniske instituttene: Institutt for indremedisin, Institutt for kirurgiske fag eller Institutt for klinisk medisin? Forskerskolen i klinisk medisin inviterer deg til å vise frem dine forskningspresentasjoner som er holdt eller skal holdes på kongresser og møter i 2011. Både muntlige presentasjoner og postere er velkommen. Man kan melde på flere... Les mer
Forskarskulen inviterer til nettverksmøte 29. mars i auditorium 4 på BBB.
24. til 28. januar vil medlemmene av Forskarskulen i klinisk medisin presentere sine resultat frå 2010.
På Haukeland Universitetssykehus kan man denne uken bevitne den store bredden av forskning som foregår ved de kliniske instituttene knyttet til sykehuset. 55 postere og 15 muntlige innlegg som ble presentert ved vitenskapelige møter og kongresser i 2009 vises frem for forskningsmiljøene og publikum. Utstillerne har laget egne sammendrag ved hver poster, myntet på publikum. Gjeve pengepremier går... Les mer
Ønsker du å bli bedre til å formidle ditt budskap? Lurer du på hvordan du kan få din forskning ut i mediene? Og hva gjør du når journalisten ringer?