Hjem
Institutt for geografi
Stilling ledig

Sommerjobb GIS

Ved Institutt for geografi er det ledig en sommerjobb (1 månedsverk i perioden juni – august) innen GIS med mulighet til å lære seg ArcGIS Pro.

Hovedinnhold

I forbindelse med emnet GEO110 har vi behov for å oppdatere alle datalabinstruksjoner i henhold til siste versjon av ArcGIS Pro. De er nå skrevet for bruk i ArcGIS Desktop. Det gjelder seks datalabinstruksjoner (2t laber) og tilhørende instruksjonsvideoer. I forbindelsen med jobben vil det være mulig å følge ESRI sine nettbaserte opplæringskurs i ArcGIS Pro.

Alle instruksjoner (skriftlige og videoer) må være klar og kvalitetssikret til kursstart.

Ferdigheter: Du må ha GIS-kompetanse tilsvarende GEO215 og god kjennskap til ArcGIS Desktop. Du må ha norsk som morsmål, da alle instruksjoner skal ferdigstilles på norsk. Jobben krever at man jobber godt selvstendig. Det vil være mulig å jobbe hjemmefra.

Søknaden må inneholde informasjon om dine GIS-kunnskaper og motivasjon for jobben. Det vil telle positivt med kjennskap til enkel videoredigering.

Stillingen blir lønnet i ltr. 22 for studenter uten fullført bachelorgrad, ltr. 35 for studenter med fullført bachelorgrad og ltr. 51 med fullført mastergrad.

Søknadsfrist: 1. juni

Søknad sendes til: grethe.meling@uib.no
Ved spørsmål om stillingen: Gidske.Andersen@uib.no