Hjem
Institutt for geografi
Sommerhilsen

God sommer!

Instituttleder Peter Andersen oppsummerer et spesielt vårsemester.

Masterstudenter i Musehagen
19 studenter har levert inn masteroppgave i geografi og fullfører mastergraden dette semesteret. Her er kullet representert av Mohib. Ole-Gunnar, Anna, Sindre, Heidi, Ane, Ranveig, Sunniva, Amber og Ina på en samling i Musehagen. For en fantastisk gjeng!
Foto/ill.:
Grethe Meling

Hovedinnhold

Kjære alle sammen!

Vi holder på å avslutte det som ble et av de mest krevende semestre noen gang for studenter og stab ved instituttet. Omstillingen til korona-tiltak og stengte dører var brått, og mye improvisasjon og raske beslutninger måtte til. Noe klarte vi bedre enn annet, og det har vært trist å miste det beste ved instituttet: den daglige kontakt og det faglige og personlige samvær. Nå holder vi på med eksamener på rekke og rad og kan konkludere at det har gått over all forventning både på bachelor og master.

Sammen med resten av instituttet ønsker jeg spesielt å gratulere alle dere som fullfører en bachelor- eller mastergrad dette semester. Vi er stolte og glade på deres vegne og ønsker god sommer og lykke til videre!

Peter Andersen
Instituttleder

Se også Anna Kraaijeveld Enerstvedt sin flotte hilsen til sine medstudenter våren 2020 på digital masterseremoni ved SV-fakultetet.

Hilsen til medstudenter, masterseremoni SV 2020

Produsent:
UiB