Hjem
Institutt for geografi

GEO Research Seminars

Velkommen til GEO Research Seminars - en serie lunsjseminarer organisert av Insttutt for geografi ved Universitetet i Bergen.

Hovedinnhold

Seminarene arrangeres på torsdager og har seminarinnleg med fagperson som tar opp tema fra grønn energiomstilling til global ulikhet og matsikkeret.

Tid og sted

Torsdager, 12.15 – 13.00
Seminarrom 744, Lauritz Meltzer's House (SV-bygget), Fosswinckels gt 6

Om seminarene

Tema: GEO Research Seminars er åpne for alle som er interesserte i aktuelle tema som grønn omstilling, klimaendring, naturfarer, global ulikhet, klima og energiomstilling, matsikkerhet, forvaltning av naturressurser og mye mer.

Format: Hvert GEO Research Seminar har en 25 minutters presentasjon fra en forsker tilknyttet instituttet, en gjesteforsker eller andre interessante personer vi møter i vår forskning. Presentasjonen blir etterfulgt av 20 minutter med spørsmål og diskusjon. Seminarene i hybridformat. Vi oppmunter våre innleggsholdere og deltakere å bli med på Institutt for geografi, seminarrommet i 7. etasje.

For en oversikt over kommende seminar, se vår kalender.

Dersom du har spørsmål, vil holde en presentasjon eller vil abonnere på seminarinvitasjoner, kontakt Tim (tsimafei.kazlou@uib.no) eller Fridah (fridah.siyanga@uib.no).

Kommende og tidligere seminarer