Hjem
Senter for forskning på hjertesykdom hos kvinner
Webinar

Webinar ved Senter for forskning på hjertesykdom hos kvinner. Hjertesvikt med normal ejeksjonsfraksjon. Mandag 22.11.21 kl. 12-13

Førsteamanuensis Camilla Normand ved Stavanger Universitetssykehus foredrar om: Hjertesvikt med normal ejeksjonsfraksjon.

Camilla Normand
Foto/ill.:
Camilla Normand

Hovedinnhold

Hjertesvikt med normal ejeksjonsfraksjon (HFpEF) 

Foredragsholder: Avdelingssjef førsteamanuensis PhD Camilla Normand

Camilla Normand er spesialist i indremedisin og arbeider som avdelingssjef ved Avdeling LIS Mottaksklinikken på Stavanger Universitetssykehus. 

Camilla Normand har medisinsk embetseksamen fra University of Oxford, og forsvarte sin PhD i 2020 om Cardiac Resynchronization Therapy (CRT): Patient Selection and Guideline Adherence. I doktorgradsarbeidet fokuserte hun på bruk av cardiac resynchronization therapy (CRT) i Europa i relasjon til retningslinjer og dokumentert nytteverdi. Hun hadde professor Kenneth Dickstein som sin veileder, og ble som forsker involvert i et europeisk nettverk av hjertesviktforskere. Hun er fra 2020 ansatt som førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger hvor hun jobber med et EU prosjekt om simulering i akuttmedisin.  

Camilla Normand har publisert 27 artikler om hjertesvikt. Hjertesvikt med normal ejeksjonsfraksjon er den vanligste type hjertesvikt hos kvinner, og fortsatt en diagnostisk og terapeutisk utfordring.  Hun er medlem av The Royal College of Physicians. 

For å delta på webinaret 22.11.21 kl. 12:00, trykk på zoom lenken nedenfor.

Join Zoom Meeting (recommended)

https://uib.zoom.us/j/65438087280?pwd=YUJycHVCQ2c3Y1JSNEV0OVpaNmovUT09

Meeting ID: 654 3808 7280

Password: rA4gcQS5

Join through other services

Skype for Business 

https://uib.zoom.us/skype/65438087280