Hjem
UiB læringslab
Åpent arrangement

Prosjektsamling for studentaktiv læring

Høsten 2020 fikk seks fagmiljø ved UiB tildelt til sammen 30 millioner til utvikling av nyskapende undervisnings- og vurderingspraksis. Prosjektene er gjennomført, og det er tid for å feire resultatene. 11. desember deler fagmiljøene prosjekterfaringer - med hverandre, og med alle interesserte ved UiB.

kake
Tildelingen av 30 millioner fra Program for studentaktiv læring ble feiret med kake høsten 2020
Foto/ill.:
Knut Risnes, UiB

Hovedinnhold

I gullåret 2020 stakk UiB av gårde med seks av 14 prosjekttildelinger i Program for studentaktiv læring, en av de nasjonale støtteordningene som blir nedlagt hvis regjerningens forslag til statsbudsjett for 2024 blir vedtatt.

Den gode uttellingen ble behørig feiret høsten 2020, nå har tiden kommet for å feire resultatene av engasjert innsats gjennom tre år.  Prorektor Pinar Heggernes åpner seminaret, hvor du kan lære av fagfolk og studenter som driver utviklingasrbeid innenfor så forskjellige fagfelt som

  • lektorutdanning
  • fysikk og teknologi
  • farmasi
  • medisin
  • medieutdanning
  • jus   

Bonus: Fra Institutt for biovitenskap, det første UiB-miljøet som fikk tildelt støtte fra Program for studentaktiv læring, stiller rådgiver Kristin Holtermann med retroperspektive refleksjoner i utvalg.

I tillegg til innledninger fra prorektor og fagmiljøene, blir det tid til spørsmål, svar, diskusjon og jubalong. 

Arrangør er UiB læringslab, i samarbeid med de ansvarlige for ett av prosjektene,
Bedre læring, bedre jurister.