Hjem
Senter for ernæring
Nyhet

Undervisningspris til Seksjon for ernæring

Under Undervisningsdagen for Klinisk institutt 1 (K1) og Klinisk institutt 2 (K2) 18. mai ble Seksjon for ernæring tildelt Undervisningsprisen ved K1.

Fire representanter fra Seksjon for ernæring med pris og blomster
STOLTE REPRESENTANTER: Fra venstre: Førsteamanuensis Hanne Rosendahl-Riise, professor og leder for Senter for ernæring, Gülen Arslan Lied, førsteamanuensis Randi Tangvik og professor og leder for Seksjon for ernæring, Jutta Dierkes, tok imot Undervisningsprisen.
Foto/ill.:
Øyvind Byrkjedal-Bendiksen, UiB

Hovedinnhold

Tirsdag 18. mai ble Undervisningsdagen for K1 og K2 avholdt i Auditoriet i Armauer Hansens hus.

Dagen ble avsluttet med utdeling av årets undervisningspriser for 2021. Prisene på kr. 50.000 tildeles en underviser eller et undervisningsmiljø som har utmerket seg innen undervisning i det foregående året. Seksjon for ernæring ble tildelt Undervisningsprisen ved K1 og professor Jone Trovik fikk Undervisningsprisen ved K2.

I begrunnelsen for tildelingen til Seksjon for ernæring ble det blant annet trukket frem en imponerende stor utvikling innen undervisningsfeltet med nye undervisningsmetoder og at flere av bachelor- og masteroppgavene har blitt publisert på nasjonalt eller internasjonalt nivå ved siden av studiet - gjennom en felles stor innsats av studenter og veiledere.

Det ble også blant annet trukket frem at arbeidet med forskerutdanning har blitt anerkjent med tilslag til en nasjonal forskerskole i ernæring, NutriNOR, som har oppstart i 2022.