Hjem
Økonomiavdelingen

Informasjon for leverandører

Universitetet i Bergen kjøper varer og tjenester for ca.1,4 mrd kroner i året. Anskaffelsene er en nødvendig forutsetning for driften av UiB. Vi ønsker deg og din virksomhet velkommen som leverandør til Universitetet i Bergen.

Hovedinnhold

Hovedmålet for anskaffelsesvirksomheten ved Universitetet i Bergen er å bidra til de primære målene – undervisning, forskning og formidling. Det er videre et mål å sikre at enhetene oppnår optimale anskaffelser med hensyn til kostnader, kvalitet og brukeropplevelser, og at dette skjer innenfor rammene av lov og forskrift. Aktiv leverandørutvikling er ett av flere virkemidler for å nå dette hovedmålet.

Universitetet i Bergen har nedfelt i gjeldende strategiplan for anskaffelsesområdet at vi skal være en profesjonell kunde som sikrer grunnleggende verdier som forutsigbarhet, likebehandling og høy forretningsetisk standard. Som en stor og viktig offentlig institusjon har også UiB et ansvar for å drive en aktiv leverandørutvikling både for eget beste og til fordel for andre offentlige institusjoner.

Større anskaffelses kunngjøres på Doffin. Tilbud leveres elektronisk i konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) TendSign.

 

Innkjøp og utvikling ->