Hjem

Senter for krisepsykologi

Hovedinnhold

Jekteviksbakken 31

Besøksadresse:
Jekteviksbakken 31, 2 etg.
5006 Bergen

Postadresse:
Senter for krisepsykologi
Universitetet i Bergen
Postboks 7807
5020 Bergen

Telefon: 55 58 46 82
Epost: sfkp@uib.no

Senter for krisepsykologi har kompetanse innen beredskap, krise-og katastrofeintervensjon, sorg, traumer og konsekvenser av alvorlig somatisk sykdom hos barn og voksne. Vi har et aktivt forskningsmiljø og tilbyr utdanning av høy kvalitet innen våre fagområder. Våre ansatte er aktive formidlere av klinikknær og forskningsbasert kunnskap.

Senterets rapportserie

Senterets strategiplan 2022 til 2025

Nyhet
Kristin Kjærseth mottar prisen fra Cathrine  Horn Sommersten, rådgiver, Kunnskapskommunen Helse Omsorg Vest, konferansier for Studentkonferansen

Kristin Skjærseth vant pris på studentkonferansen på Alrek

Kristin Skjærseth og Natalie Preminger vant prisen "høyest arbeidslivsrelevans" for sin presentasjon av prosjektet om barnepalliasjon på Alreks studentkonferanse 05. juni.

Nyhet
Sage Journals online logo

Konsekvenser av opplevd dødsfall i ung alder

Martin Lytje og Atle Dyregrov har publisert en ny artikkel om konsekvensene av dødsfall for unge i videregående skole. Aritkkelen er publisert i tidsskriftet Sage Journals

Nyhet
Søknadsskjema

Utlysning av studentstipend

Senter for krisepsykologi rekrutterer studenter til studentstipend for høsten 2024. Søknadsfrist 30. juni 2024. Senteret finansierer studentstipend à 25.000 kr for høsten 2024, med mulighet for forlengelse våren 2025.

Nyhet
Logo for tidsskriftet Cruse Bereavement Support

Beyond prolonged grief: Exploring the unique nature of complicated grief in bereaved children

Atle Dyregrov og Martin Lytje har publisert en ny artikkel i tidsskriftet "Bereavement Journal of grief and responses to death"

Nyhet
Gutt på Vestbredden, NTB

Selvhjelpsmetode til traumatiserte barn på Vestbredden

– Historiene helse- og skolepersonell forteller om barns lidelser i Gaza og på Vestbredden er hjerteskjærende og rystende, sier psykologspesialist Unni Heltne.