Koronavirus – informasjon for studenter og ansatte

Nyhetsarkiv for Koronavirus – informasjon for studenter og ansatte

Vernehanskar, vernebriller, kirurgiske masker og laboratoriefrakkar blir i desse dagar samla inn i store mengder på UiB. Smittevernutstyret blir gitt bort til Helse Bergen som tek det i bruk på sjukehus, i ambulansane og på legevakta.
Universitetsledelsen ved UiB har i samråd med fakultetene besluttet å videreføre digitial undervisning og vurdering (eksamen) for resten av vårsemesteret.
Hva skjer med masteropptaket? Og eksamen? Vil UiB-ansatte få tilgang til kontorene sine snart? Dette var noen av spørsmålene som UiB-ledelsen svarte på fredagens nettmøte om korona.
Universitetet i Bergen er opptatt av å ivareta studentene på best mulig måte gjennom koronakrisen.
Skal du levere masteroppgave denne våren? Her finner du informasjon om nye innleveringsfrister.
Allmenne smittevernråd til virksomhetskritisk personell ved UiB.
For undervisere og studenter ved Universitetet i Bergen er auditorium byttet ut med pc og hjemmekontor. Den digitale hverdagen er godt i gang ved UiB.
UiB-ledelsen åpner for at flere UiB-ansatte kan returnere til arbeidsplassen, forutsatt at smittevernhensyn er ivaretatt.
Se rektor Dag Rune Olsens videohilsen til UiBs studenter og ansatte.
12. mars innførte regjeringen strenge tiltak for å hindre koronasmitte. Som følge av dette har UiB stengt byggene for studenter og ansatte.
Studentene ved Universitetet i Bergen har brått fått en ny studiehverdag. Prorektor og studentleder oppfordrer alle om å ta vare på hverandre, og gjerne ta en ekstra telefon til folk som sitter i karantene.
Her er litt informasjon om hvordan du skal håndtere kansellerte reiser og billetter.
Korona-situasjonen kan få følger for innkjøp av varer og tjenester ved UiB. Her får du vite mer om hvilke retningslinjer som gjelder.
Her finner du informasjon om hvilke følger koronautbruddet får for deg som student ved UiB.