Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier

Nyhetsarkiv for Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier

Professor i allmenn litteraturvitenskap ved UiB, dr. art. Erik Bjerck Hagen fyller 60 år 1. september.
Vi har gleden av å invitere dere til en ny og tverrfaglig forskergruppe. Lov og kultur i det førmoderne nord er opprettet på LLE av prosjektet “Transformations of Medieval Law”, og drives av Helen Leslie-Jacobsen, Ole-Albert Nordby og Julián Valle.
Velkommen til en rekke spennende foredrag om Norge og Europa i middelalderen i høstens Middelalderforum.
Hva kan samfunnet og globale organisasjoner gjøre bedre for å stoppe høyreekstremistisk radikalisering og terrorinnhold på nettet?
– Vi er svært glade for at akkurat du har valt å studere her hos oss, seier dekan ved Det humanistiske fakultet, Camilla Brautaset. Vi gler oss til å ta i mot deg!