Sosiologisk institutt

Nyhetsarkiv for Sosiologisk institutt

Kari Wærness, professor emerita ved Sosiologisk institutt har gjennom flere år samarbeidet med forskere fra Ghana. Dette har nå resultert i en bok om pleie av døende og alvorlig syke - perspektiver fra Ghana.
Gutter faller fra i videregående skole, men det er ikke kjønn som er hovedårsaken til dette, sier stipendiat Kristoffer Chelsom Vogt ved Sosiologisk institutt.
Førsteamanuensis ved Sosiologisk institutt, Asunción St Clair har sammen med Desmond McNeill skrive boka "Global Poverty, Ethics and Human Rights".
I all hemmelighet har kolleger til sosiologiprofessor Kari Wærness laget en bok til hennes 70-årsdag i dag. Hemmeligholdet overfor den alltid tilstedeværende Wærness har ikke vært enkelt.