Institutt for global helse og samfunnsmedisin

Nyhetsarkiv for Institutt for global helse og samfunnsmedisin

Tirsdag 23. mai ble det arrangert to allmøter for alle ansatte for å informere om prosessen med å evaluere effekten av "Framtidens fakultet".
Et demensfritt samfunn er målet til professor Ryuta Kawashimas forskningssenter Smart-Aging Research Center.
Nordiske stipendiater i ­samfunnsfarmasi og klinisk farmasi var samlet til ­­inspirerende ­seminar i Danmark.
Uganda er hyllet for sin strategi for å bekjempe hiv og aids. Fra begynnelsen av 1990-tallet til 2005 ble andelen hiv-smittede redusert fra 18 til 6,4 prosent. Men nå stiger tallene igjen.
Ei ny studie frå UiB viser at Hordalendingar som er fysisk aktive har lågare risiko for å døy enn andre – og at det faktisk ikkje er så mykje som skal til!