Ansattsider

Brannvernopplæring 2022

Alle ansatte ved UiB skal ha gjennomført brannvernopplæring som består av digitalt brannvernkurs og praktisk slukking. Dette kravet er lovfestet i brannloven og HMS-forskriften.

Hovedinnhold

Digitalt brannvernkurs kommer på epost fra din leder, og tar ca. 30 minutter å gjennomføre.

Ansatte må selv melde seg på praktisk slukking ved å bruke skjemaker-lenkene under. Kurset tar 1 time.

UiB har engasjert Teknisk Industrivern AS til å gjennomføre digitalt brannvernkurs og kurset i praktisk slukking. Den digitale delen av kurset kommer på epost fra din leder.

Kostnad pr. deltaker er kr. 350. Dette dekkes av den ansattes fakultet/institutt/avdeling og gjelder kurset i praktisk slukking. Antall påmeldte blir fakturert uavhengig av oppmøte.

Kurs høsten 2022:

Kursene blir holdt kl. 09.00-10.00 og kl. 10.00-11.00

Alle kurs holdes på Sydneplassen 7, mellom HF-bygget og Sjøfartsmuseet.

NB! Du vil motta en bekreftelse pr epost etter at du har meldt deg på. Husk å legge dato for kurset inn i Outlook-kalenderen din, slik at du husker det.

Spørsmål til kursholder:
Teknisk industrivern ved Rene Samdal, rene.samdal@teknisk-industrivern.no
Mobil: 934 74 522.

Teknisk industrivern kan holde kurs på arbeidsplassen med mange påmeldte fra samme avd./institutt. Avtal i så fall direkte med dem – mobil: 934 74 522.

Er det spørsmål om innholdet kan det rettes til brann- og sikkerhetsleder ved UiB Tore Reigstad på mobil: 910 01 919.