Hjem
Institutt for klinisk odontologi

Odontologisk universitetsklinikk

Kompetanse, omsorg, etikk

Odontologisk universitetsklinikk
Odontologisk universitetsklinikk er en klinikk ved Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Bergen, som skal utføre forebyggelse, diagnostikk og behandling av sykdommer og skader i tenner, munnhule og kjever.
Foto/ill.:
Sindre Ellingsen

Hovedinnhold

Odontologisk universitetsklinikk har ansvar for utdanning av tannleger og tannpleiere. Her utføres diagnostikk, forebyggende tannpleie og behandling av sykdommer og skader i tenner, munnhule og kjever.

Klinikken innehar spisskompetanse på de ulike fagområdene innen odontologi og tannhelse. For pasientene våre innebærer dette et behandlingstilbud med muligheter for tverrfaglig samarbeid mellom flere fagområder.

Du kan på eget initiativ ta kontakt for time til uforpliktende forundersøkelse. All studentbehandling utføres til rimelige priser.

I spesialistutdanningsklinikken(e) mottas pasienter som trenger behandling på spesialistnivå og som kan behandles av tannleger under spesialistutdanning.
Nye pasienter kan lese informasjon her, eller her (engelsk).
Klinikkene er åpne fra kl. 08.00-15.30.
IKO utfører alle behandlinger etter myndighetenes retningslinjer, og med fokus på godt smittevern. Velkommen til IKO! Det må påregnes et hygienetillegg på kr. 90,00 per besøk.
Vi ber også våre pasienter om å bidra med god håndhygiene og hostehygiene.

VIL DU BLI PASIENT?

Ta kontakt på telefon: 55 58 66 00 i tidsrommet 08.00-10.00 og 12.00-14.00 eller på e-post: pasient@uib.no (send aldri personsensitive opplysninger, f.eks. personnummer og helseopplysninger)

PASIENTTELEFON 

Dersom du har mottatt innkalling fra Odontologisk Universitetsklinikk tar du direkte kontakt på følgende telefonnummer ved spørsmål eller for endring/avbestilling av time : 55 58 66 00 i tidsrommet 08.00-10.00 og 12.00-14.00.

PARKERING

Bilnummer registreres ved inn- og utkjøring fra garasjen. Pasienter må betale for parkering og satsene er 10,- per halvtime de første 2 timene, deretter 10,- per time. Se mer om parkering.

Kvalitetssikringssystem                  Klagebehandling