Hjem
One Ocean Expedition
Video

Bli med om bord på Statsraad Lehmkuhl

Lurer du på hva det vil si å være medseiler på Statsraad Lehmkuhl, eller hvordan et fire måneder langt opphold blir? Se videoer her!

Trainees on Statsraad Lemkuhl

Under jordomseilingen One Ocean Expedition med seilskipet Statsraad Lehmkuhl skal studentene som deltar på SDG313 i Karibia og på SDG200 i Stillehavet være medseilere. I denne videoen forteller matros Oskar Høye Einarsen hva det vil si å være medseiler på Statsraad Lehmkuhl.

Hovedinnhold

I augutst legger seilskipet Statsraad Lehmkuhl ut på jordomseilingen One Ocean Expedition.  Alle som er med på seilasen skal være medseilere på skipet. Det betyr at alle skal ta del i den daglige driften av skipet. I videoen øverst i denne saken får du litt mer informasjon om hva det innebærer å være medseiler.

Universitetet i Bergen er med som en av partnerne på seilasen, og sommeren 2022 tilbyr vi tidenes semester mens skipet seiler over Stillehavet. Alle studentene som deltar på bærekraftsemnet SDG200 skal være medseilier på skipet. I tillegg skal de spise, sove og ha fritiden sin om bord på Statsraad Lehmkuhl. I denne videoen forteller fagansvarlig for SDG200 Katja Enberg om hvordan det er å leve om bord på seilskipet: 

Life On Board Statraad Lehmkuhl

Sommeren 2022 tilbyr UiB tidenes semester om bord på seilskipet Statsraad Lehmkuhl i Stillehavet. Katja Enberg er ansvarlig for emnet SDG200, og viser deg litt om hvordan livet blir om bord på skipet i de fire månedene kurset varer.