UiB Ambassadør

Nyhetsarkiv for UiB Ambassadør

Å reise på utveksling generelt er noe som gir deg et litt nytt syn på verden, og en mulighet til å studere fag, møte folk og få opplevelser du ikke får hvis du velger å «bare» bli i Bergen.
- Etter eitt semester på utveksling i Brussel valde eg å søke praktikantplass hjå NHO sitt kontor i same by, og utanlandsopphaldet mitt vart til mi store glede lenger enn fyrst venta.
Nå kan du følge våre utvekslingsstudenter på SnapChat og Instagram.
Et opphold i utlandet gir deg faglig perspektiv og unik erfaring. Fristen for å søke utveksling fra våren 2019 nærmer seg.
- Jeg husker den første gangen jeg svarte noen på spansk helt uten å tenke meg om. Da var det et lite øyeblikk der vi begge så på hverandre i forundring, etterfulgt av vill jubel fra min side. Les reisebrevet til Anna fra Madrid her.
Skal du på utveksling våren 2020? Ønsker du å dele erfaringene med dine medstudenter?
Tonje og Tom forteller i denne videoen om fordelene av prosjektet og det å være utvekslingsambassadør.
- Da jeg skulle dra på utveksling, gikk jeg "all in". Dette er min sjanse til å komme utenfor komfortsonen og leve ”upside down” på en plass jeg ikke kjenner. Les hvordan sosiologistudent Jonas Mathisen har det i Hong Kong.