Senter for kvinne- og kjønnsforskning
Arbeidslivsrelevans

Arbeidslivskveld - Hva kan jeg bli?

Senter for kvinne- og kjønnsforskning inviterer alle studenter med tilknytning til SKOK til et arrangement om arbeidslivsrelevans.

Feet on asphalt, arrows pointing in several directions
Lurer du på hvordan du kan bruke kompetansen du får som SKOK-student i arbeidslivet? Kom til Ad Fontes på arbeidslivskveld, der tidligere kjønnsstudiestudenter kommer for å gi et innblikk i hvordan arbeidshverdagen kan se ut!
Foto/ill.:
Rawpixel/CC0

Hovedinnhold

Alle studenter med tilknytning til SKOK er velkomne, og vi gleder oss til gode samtaler rundt veien fra studier til arbeid. Husk at du må melde deg på for å få plass - gjør dette i påmeldingslenken til høyre på siden.

Tidligere studenter ved bachelorprogrammet i kjønnsstudier og årsstudiet i kjønn, seksualitet og mangfold kommer for å snakke om hva de har brukt kompetansen sin - i dette alumnipanelet kommer du til å møte Camilla Lexander, Osama Shaheen og Erika Eidslott.

Vi har også satt sammen et arbeidslivspanel bestående av Ragnhild Friis-Ottessen fra Bergen Næringsråd, Ingvill Skjold-Thorkildsen fra Sammens karriereveiledningstjeneste og Mari-Kristine Morberg fra Redd Barna region Vest.

Vi spanderer pizza og Ad Fontes holder baren sin åpen - vel møtt!