Hjem
Sosiologisk institutt
News

Ny samarbeidsavtale i Australia

Sosiologisk institutt har inngått en ny samarbeidsavtale med Charles Darwin University i Australia og fått støtte fra mobilitetsprogrammet Erasmus+ Global mobilitet til både student- og ansattutveksling.

Darwin
Darwin fra luften
Foto/ill.:
http://www.cdu.edu.au

Hovedinnhold

Charles Darwin University ligger i Darwin i Northern Territory. CDU er det eneste universitetet i nordområdet og ligger på mange måter nærmere Asia enn resten av Australia. Universitetet har et spesielt fokus på den australske urbefolkning. I tropiske Darwin trenger du ikke pakke med ullgenser, men en paraply kan lønne seg i regntiden (nov-apr). Det er mange muligheter for naturopplevelser i nærliggende nasjonalparker eller et besøk til Mindil Beach Market for å prøve noe eksotisk og gastronomisk fristende.

Samarbeidsavtalen åpner for at studenter på sosiologi og andre fagområder kan reise til CDU uten å betale studieavgifter. Universitetet har et bredt samfunnsvitenskapelig emnetilbud, men passer spesielt bra for studenter som er interessert i "Environmental Sciences" eller "Indigenous Studies".

denne nettsiden kan du finne mer informasjon. Sjekk også ut facebooksiden "CDU Global Mobility".