Hjem
Sosiologisk institutt
Nyhet

Sosiologisk festaften

Alle nye bachelorstudenter var i år invitert til et eget møte om spesialisering og bredde som sosiologer med påfølgende fagfest for sosiologi.

sosiologisk barnemusikk
Kristoffer Chelsom Vogt og Jørgen Sandvik synger sosiologiske barnesanger

Hovedinnhold

Heldigvis trosset mange av de nye bachelorstudentene det uvanlig fine været og møtte opp i SV-bygget for en liten time med informasjon om fordypningstema i innføringsemnet, livet som masterstudent, informasjon om utvekslingsmuligheter, yrkesmuligheter som sosiolog og Sosiologiforeningen sitt arbeid. Studentene inviteres i år til å fordype seg i ett av for fordypningstema, "Den samfunnsskapte virkelighet", "Tidsdimensjonen i kvantitativ sosiologik forskning", "Sosiale nettverk" eller "Miljøsosiologi". For instituttet er det viktig at studentene så tidlig så mulig i studieløpet får et forhold til innholdet i sosiologistudiene, hvilke muligheter som finnes for utveksling og spesialisering i graden, for videre studier, og for yrkeslivet som sosiologer.

Den påfølgende fagfesten for sosiologer på Kvarteret ble en suksess. Selv med godt oppmøte var det mer enn nok pizza, Quiz-lagene presterte godt og det ble svært tett i toppsjiktet og konserten med Sosiologisk barnemusikk av Kristoffer Chelsom Vogt og Jørgen Sandvik ble møtt med stormende jubel.

Hva som skjedde videre er ikke sikkert, men det som er sikkert er at instituttet takker alle studenter som deltok, samt Espen Nordheim, Jonas Rekdal Mathisen, Eni Andersen, Hege Stein Helland og selvfølgelig det eminente bandet.