Hjem
Senter for klima og energiomstilling (CET)
Ledig stilling

Ledige stillinger som konferansekoordinatorer

Vil du være med å etablere en ny studentdrevet konferanse ved UiB? Ved CET (Senter for klima og energiomstilling ) lyses det nå ut to 20%-stillinger som konferansekoordinatorer.

Kollaboratoriet
Foto/ill.:
Come join us to make a conference!

Hovedinnhold

Vil du jobbe som konferansekoordinator ved CET-senteret? Ved CET (Senter for klima og energiomstilling ) lyses det nå ut to 20%-stillinger som konferansekoordinatorer.

Universitetet i Bergen ønsker å etablere en ny årlig konferanse for studenter for å styrke studentengasjementet og skape flere studentdrevne faglige aktiviteter. Første konferanse går av stabelen i slutten av mars 2018, og vi lyser i den forbindelse ut 2 stillinger som konferansekoordinatorer.

Hele stillingsutlysningen finner du her: Stillingsutlysning konferansekoordinatorer

Stillingene vil være tilknyttet Kollaboratoriet ved CET-senteret, et laboratorium for samarbeid mellom forskere og studenter. Konferansen vil være bygget opp som en forskningskonferanse, og inviterer inn studenter fra nordiske universitetsmiljøer til å presentere sine prosjekter (for eksempel bachelor- og masteroppgaver, prosjektskisser og –ideer) for andre studenter og forskere).

Konferansekoordinatorene vil blant annet ha ansvar for å organisere studentkonferansen ved UiB i 2018, rekruttere frivillige og deltakere, lage program for konferansen og å oppdatere hjemmesider og sosiale medier.

Høres dette ut som noe for deg?

Send søknad med CV, vitnemål og attester til Marikken Wathne på e-post marikken.wathne(at)uib.no innen 16.10.2017.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Kollaboratoriet-koordinatorer Tarje I. Wanvik 97070987 eller Jakob Grandin (40517907)