Home
Centre for Climate and Energy Transformation (CET)
Vacant positions

Vacant positions for students as conference coordinators

At CET (Centre for Climate and Energy Transformation) there are two vacant positions for students. Scandinavian language skills required.

Kollaboratoriet
Photo:
Come join us to make a conference!

Main content

Position description only in Norwegian.

Vil du jobbe som konferansekoordinator ved CET-senteret? Ved CET (Senter for klima og energiomstilling ) lyses det nå ut to 20%-stillinger som konferansekoordinatorer.

Universitetet i Bergen ønsker å etablere en ny årlig konferanse for studenter for å styrke studentengasjementet og skape flere studentdrevne faglige aktiviteter. Første konferanse går av stabelen i slutten av mars 2018, og vi lyser i den forbindelse ut 2 stillinger som konferansekoordinatorer.

Hele stillingsutlysningen finner du her: Stillingsutlysning konferansekoordinatorer

Stillingene vil være tilknyttet Kollaboratoriet ved CET-senteret, et laboratorium for samarbeid mellom forskere og studenter. Konferansen vil være bygget opp som en forskningskonferanse, og inviterer inn studenter fra nordiske universitetsmiljøer til å presentere sine prosjekter (for eksempel bachelor- og masteroppgaver, prosjektskisser og –ideer) for andre studenter og forskere).

Konferansekoordinatorene vil blant annet ha ansvar for å organisere studentkonferansen ved UiB i 2018, rekruttere frivillige og deltakere, lage program for konferansen og å oppdatere hjemmesider og sosiale medier.

Høres dette ut som noe for deg?

Send søknad med CV, vitnemål og attester til Marikken Wathne på e-post marikken.wathne(at)uib.no innen 16.10.2017.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Kollaboratoriet-koordinatorer Tarje I. Wanvik 97070987 eller Jakob Grandin (40517907)