Hjem

Christiekonferansen

Esmeralda Colombo, Christiekonferansen 2018

Velkommen tilbake mandag 29. april 2019! 

Christiekonferansen er en av Norges viktigste møteplasser for akademia og nærings-, kultur og samfunnsliv. Målgruppen er beslutningstakere og nøkkelpersoner fra næringsliv, kulturliv, offentlig virksomhet, frivillige organisasjoner og media.

Christie18
Psykologiprofessor Gro Mjeldheim Sandal, Aiman Shaqura, siviløkonom og sosial-entreprenør, Steinar J. Olsen, gründer Stormberg og arbeids- og sosialminister, Anniken Hauglie i samtale om toleranse i arbeidslivet på Christiekonferansen.

Slik var Christiekonferansen 2018

Christiekonferansen utforska i år toleransens grenser. Med diskusjonar som strekte seg frå ytringsfridom til metoo og integrering var det eit breidd spenn i både innhald og meiningar på årets konferanse.

Christiekonferansen 2018
Toril Moi på Christiekonferansen

Humanister er menneskets hukommelse

– I Norge har vi en tendens til å se fag i et nytteperspektiv, sier Toril Moi som ønsker å forsvare humanioras betydning i verden.

Forsker Grand Prix
Norske rombarn

Ute er det kaldt

– Norsk rom har levd i Norge siden 1800-tallet, men er fortsatt ikke godt inkludert i norsk skole. Så lenge denne gruppen står utenfor, har vi ikke et inkluderende utdanningssystem.

Chrstieprisen 2018
Dan Olweus vinner Christieprisen 2018

Dan Olweus vinner Christieprisen 2018

– Ein endrar ikkje skulen over natta, seier mobbeforskningens ‘gudfar’. Hans nye analyser viser at minst 10 000 elever i norsk grunnskule er utsett for grov mobbing.