Institutt for økonomi

Nyhetsarkiv for Institutt for økonomi

Studentutvalget Econos ved Institutt for økonomi inviterer til den første karrieredagen for økonomistudenter ved Universitet i Bergen
Professor Sigve Tjøtta vant Samfunnsøkonomen sin artikkelpris for 2021 og halve 2022.
Exciting academic position at Department of Economics
Fredag 10 juni ble det arrangert en flott seremoni i Håkonshallen for Bachelor- og Masterkandidater ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.
Stipendiat Ingrid Ovidia er nylig valgt inn som medlem fra gruppe B (midlertidig vitenskapelig ansatte) med virkning fra 1.8.2022 - 31.7.2023.
Finally, we can arrange in-person PhD courses again! This week we are hosting a PhD course in “Topics in the Industrial Organization of Education Markets”.
Leiarane på SV-fakultetet kom saman på vakre Solstrand og tenkte høgt om dei neste fire åra for samfunnsfaga på UiB. Dekan Jan Erik Askildsen leiar framleis skuta, og med ny prodekan og visedekan, samt fem nye instituttleiarar, var det tida for å få fram nye tankar.
Institutt for økonomi arrangerte i samarbeid med Fagutvalget en kanonballturnering 8 september på Studentsenteret. Målgruppen for arrangementet var instituttets bachelorstudenter. Det var 100 påmeldte deltakere fordelt på 10 lag. Arrangementet ble avsluttet med pizza, premieutdeling og quiz på kantinen på Dragefjellet.
Godt oppmøte på instituttets fagdag for nye samfunnsøkonomi-studenter! På fagdagen fikk studentene nærmere innsikt om: Dagens jobbmuligheter for nyutdannede samfunnsøkonomer, Fagutvalgets rolle, og hvordan de fungerte som bindeledd mellom studenter og Institutt. Samfunnsøkonomene presenterte sin rolle som interesse- og arbeidstakerorganisasjon for samfunnsøkonomer. Studentene fikk deretter tre... Les mer
We welcome four, new employees to our Department: John Sæten Lilletvedt (PhD Candidate), Hedda Rytter Tveiten (PhD Candidate), Ingvild Hagen Lindalen (Seminar Coordinator) and Marc Goni (Associate Professor).All four started in August.
NHH together with UoB, are arranging the 48th EARIE Conference 27 - 28 August - Please join us.