Hjem
Ansattsider
-

Opplæring Økonomiprosesser og system

Kurs og opplæring for ledere og saksbehandlere i økonomiprosesser og økonomisystemet UNIT4 ERP.

Hovedinnhold

NYHET: Økonomiavdelingen starter opp et opplæringsprogram innen økonomiområdet med tre-timers samlinger per temaområde. Målgruppen for den enkelte samling vil være ansatte og ledere som har oppgaver innen det aktuelle arbeidsfelt. Primært vil disse passe for de som er nye i rollen, og de som ønsker en oversikt over alle prosessene. Tidspunkter kunngjøres i ansattkalender på uib.no samt på teams økonomiavdelingen informerer.

E-læring: Det er laget e-læringskurs for de ulike økonomiprosessene og rollene. Det forventes at du tar de kursene som er relevante for den eller de rollene du har. Nedenfor er e-læringskurs omtalt for hvert prosessområde, du kan også se en samlet oversikt over alle e-læringskurs innen økonomi, lønn og personal på egen side.

Brukerveiledninger og opplæringsfilmer: Det er også laget en rekke brukerveiledninger, og videoer med steg-for-steg beskrivelser av hvordan du bruker systemet. Det er lenket til disse under her.

BOTT kvalitetsrammeverk: Samlet oversikt over prosesskategorier og hovedprosesser innen økonomi og lønn som gjelder for universitetene i BOTT (Bergen-Oslo-Trondheim-Tromsø) finnes på felles nettsted for BOTT. Her finnes også dokumentasjon og brukerveiledninger gjeldende på tvers av prosesskategoriene innen økonomi og lønn, og beskrivelse av hvordan systemene forvaltes.

Klikk på menypunktene nedenfor for å lese mer:

For ledere

Se også egen side for ledere som skal godkjenne i Unit4 ERP for beskrivelse av lederoppgaver.

E-læring: FØR du trykker på lenkene under må du logge på mitt uib

Brukerveiledninger (DFØ)

Systemopplæring Unit4 ERP

Unit4 ERP web (opplæringsfilmer - DFØ)

Brukerveiledninger og informasjon om regnskapstjenester (DFØ)

Andre økonomiprosesser

E-læring: FØR du trykker på lenken under må du logge på mitt uib

Regnskap i Unit4 ERP  (opplæringsfilmer - DFØ)

Periodeavslutning

E-læring: FØR du trykker på lenken under må du logge på mitt uib

Finansregnskapsrapportering

Informasjon kommer.