Hjem
Institutt for fysikk og teknologi

Møt våre studenter

Det er ikke like lett for alle å være fersk student, i det som er kanskje er en fremmed by. Mange opplever også at det er vanskelig å finne frem i informasjonsjungelen. Her kan du finne noen råd og tips som kan være deg til hjelp.

(f.v.) Monica Charro Espinosa, Daniela Delgado Rojas, Maria Camila Benjumea, Edgar Frank Viveros Acosta, Jacquelin Elizabeth Cobos Mora.
Foto/ill.:
Merry Ho

Hovedinnhold

Her er noen utvalgte intervjuer med nåværende og tidligere studenter, og med råd og tips til studiehverdagen og arbeidslivet: 

Anne-Line Sørberg - bachelor i fysikk 

Anne-Line Sørberg studerer fysikk ved Universitetet i Bergen. Les mer om hennes erfaring med å studere realfag hos oss!

Astrid Haderlein - master i fysikk 

Astrid Haderlein har en master innen romfysikk og jobber som risikoanalytiker på DnB. Her kan du lese mer om hva Astrid opplevde under studietiden.

Johan Martin Søbstad - master i fysikk 

Johan Martin Søbstad har studert en master i medisinsk fysikk og jobber som medisinsk fysiker på Universitetssykehuset i Nord-Norge. Les om hans erfaringer her.

Erling Dolve - sivilingeniør i havteknologi

Erling Dolve byttet over til en sivilingeniørgrad i havteknologi for å få en praktisk utdanning. Les mer om hans erfaringer her.

Hannah Benus - sivilingeniør i havteknologi

Hannah Benus studerer en sivilingeniørgrad i havteknologi og ble headhuntet til Aquabyte. - Å kunne være med på å utvikle helt ny teknologi som kan brukes i havet, er noe jeg virkelig ser frem til, forteller hun.

Njål Frafjord - master i energi- og prosessteknologi 

Njål Frafjord har studert en master i energi- og prosessteknologi, med spesialisering i flerfase, og jobber nå som ingeniør hos Halliburton. Her kan du lese mer om hans erfaringer.

Jon Tolaas - master i energi- og prosessteknologi 

Jon Tolaas har studert en master i energi- og prosessteknologi, med spesialisering i sikkerhetsteknologi, og jobber nå som sikkerhetsrådgiver i Safetec. - Arbeidshverdagen innenfor dette fagfeltet er variabel og utfordrende og kan virkelig anbefales, forteller han.

Kristine Alexandra Solensteen Austevoll - master i reservoar og geoenergi 

Kristine Alexandra Solensteen Austevoll studerer en master i reservoar og geoenergi. Les om hennes erfaringer som student på IFT her.

Amalie Rott Ellingsen - master i reservoar og geoenergi

Amalie Rott Ellingsen studerer en master i reservoar og geoenergi og sikret seg jobb før endt mastergrad.