Hjem
Læringsarenaen i Nygårdsgaten 5

Om Storsalen

Storsalen i den nye læringsarenaen egner seg for større seminarer og konferanser for inntil 168 personer, avhengig av oppsett. Utenfor salen finner vi sosiale soner med muligheter for mingling og servering.

Den nye Storsalen, Læringsarenaen i Nygårdsgaten 5
Den nye Storsalen i læringsarenaen, Nygårdsgaten 5. Maks kapasitet avhenger av oppsett.
Foto/ill.:
Marianne Lundanes, UiB

Hovedinnhold

Storsalen egner seg godt for medium store samlinger og konferanser, med en maks kapasitet på inntil 168 personer, litt avhengig av oppsett. 

Fasiliteter

Storsalen ligger i læringsarenaen høyre del, med adkomst enten via Nordre Allmenning eller via inngangspartiet fra resepsjonen og rett frem.  

Det er flere lagerrom i bakkant, samt et lite anretningskjøkken og heis til kafeen i 2. etg. 

UiB Læringsarena i Nygårdsgaten 5
Photo:
Eivind Senneseth, for UiB

Teknikk

Her blir det to separate tekniske systemer. Du som arrangør kan selv gjennomføre teknisk enkle arrangementer ved å bruke det selvbetjente systemet (typisk powerpointpresentasjoner og mikrofoner) mens vi kobler inn det andre systemet for mer teknisk avanserte arrangementer som krever lyd/lys/bildemiks og en eller flere teknikere til å styre dette. 

Teknisk brukerveiledning for UiB Læringsarena

Møbleringsoppsett/kapasitet

Storsalen er 211 m2 og kan ta inntil 168 personer. I den ene kortenden av salen er det en flyttbar scene/podium, slik at det blir mulig å bruke salen med eller uten podium. 

  • Kino: 168 sitteplasser (m/scene)
  • Konferanse: 86 sitteplasser (m/scene)
  • Bankett/rundebord: 90 sitteplasser m/scene eller 108 sitteplasser u/scene

Utsmykning

I tråd med gjenbruksprofilen for hele Nygårdsgaten 5-prosjektet er den nye storsalen utsmykket med deler av steinmosaikken til bergenskunstneren Reidar Johan Berle (1917-1997), som også preget inngangsparti og trapperommet i bygget før ombyggingen. 

Les mer om mosaikkunsten