Hjem
Ansattsider

Tilsettingsråd og -utvalg

Informasjon om og kontaktinformasjon til ulike tilsettingsråd og -utvalg.

Hovedinnhold

Undervisnings- og forskerstillinger
Fakultetsstyret er ansettelsesmyndighet for alle ansatte i undervisnings- og forskerstillinger og åremålsstillinger ved grunnenheter tilknyttet fakultetet. Fakultetsstyret skal selv ansette instituttledere og faste førsteamanuensis- og professorstillinger ved grunnenheter tilknyttet fakultetet. Noen fakultet har delegert til et tilsettingsutvalg å foreta tilsetting i undervisnings- og forskerstillinger som ikke kommer inn under forrige setning.

 

Administrative stillinger
UiB har et tilsettingsråd for administrative stillinger. HR- avdelingen er sekretariat. Tilsettingsrådet for administrative stillinger skal foreta tilsetting i Gjennomgående stillinger i Lønnsplaner for: Lederstillinger, saksbehandler, kontorstillinger, bibliotekar, rådgiver og prosjektleder.

 

Tekniske stillinger
UiB har et tilsettingsråd for tekniske stillinger. HR- avdelingen er sekretariat. Tilsettingsrådet for tekniske stillinger skal foreta tilsetting i Gjennomgående stillinger som ikke skal behandles av tilsettingsrådet for administrative stillinger (se opplisting under administrative stillinger), og tekniske stillinger under fagdepartementets lønnsplan 17.550 og 17.568.

 

Tannlegestillinger
Tilsetting i stilling som instruktørtannlege, spesialtannlege, instruktørtannlege med godkjent spesialistutdanning og avdelingstannlege foretas i et tilsettingsråd for Institutt for klinisk odontologi.

 

Universitetsbibliotekarstillinger
Tilsettingsmyndighet for stillinger som universitetsbibliotekar og førstebibliotekarer er styret for Universitetsbiblioteket.


For ytterligere informasjon om tilsettingsråd kontakt HR-avdelingen.