Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

UiB har inngått ny rammeavtale om medieovervåkning med firmaet Retriever. Den gamle avtalen med Opoint opphører 1. oktober.
Tematiske klynger, tettere faglig samarbeid med NHH, Kunst- og designhøgskolen, Høgskolen i Bergen og et mer formalisert UH-nett Vest. Langs disse linjene vil UiB svare på strukturutfordringen fra Kunnskapsdepartementet.
I vårsemesteret 2014 ble det kreert 116 doktorer ved Universitetet i Bergen. Over førti prosent av dem var internasjonale.
Bjørn Åge Tømmerås ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Bergen (UiB) slutter som fakultetsdirektør. Han går over i ny stilling som seniorrådgiver ved fakultetet. Han vil fortsette som sekretær for Det nasjonale fakultetsmøtet for realfag.