Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

- Jeg har vanskelig for å forstå hvordan en fusjon med UiB kan bidra til å realisere HiBs ønske om et profesjonsuniversitet på Vestlandet, skriver rektor Dag Rune Olsen ved UiB i Bergens Tidende 24.10.14.
IT-forum våren 2015 blir arrangert onsdag 29. april og torsdag 30. april ved Solstrand Hotel & Bad på Os.
Ein tredjedel av bygga ved UiB skal fredast. Det statlege kulturminnevernet vekkjer oppsikt, sa riksantikvar Jørn Holme då han besøkte UiB for å feira verneplanen som no er klar.
UiB kan vera med å løysa samfunnet sine utfordringar i framtida. Det meiner majoriteten av dei spurde i ei undersøkjing.
– Jeg tror bloggen kan senke terskelen for å formidle forskningsresultater, sier doktorgradsstipendiat, Henrik Litleré Bentsen.
Universitetet i Bergen hadde ikke noe annet valg enn å stenge De naturhistoriske samlinger for oppussing før bevilgningen var på plass.
Mprint er en ny tjeneste som gjør at våre brukere kan sende utskrift fra en hvilken som helst enhet som har tilknytning til internett.
Regjeringens har skyhøye ambisjoner for norsk forskning. Universitetene er med, men forventer planer og ressursbruk deretter.
Janicke Stople er ansatt som HR-direktør ved Universitetet i Bergen.