Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Dekan Asbjørn Strandbakken sender en digital julehilsen fra Det juridiske fakultet.
Tidligere byrådsleder i Bergen Ragnhild Stolt-Nielsen blir prosjektdirektør på Universitetet i Bergen.
Fra 1. Januar 2015 er Sars International Centre for Marine Molecular Biology en del av Universitetet i Bergen. Senteret har tidligere vært en del av Uni Research.
Prorektor Anne Lise Fimreite leier frå januar divisjonsstyret i Forskingsrådet sin Divisjon for vitskap.
Rundt 700 av de 1250 studentene som fikk tilbudet om digital skoleeksamen i 2014 byttet penn og papir med PC.
Emnet «Praktisk Informasjonsarbeid» får pris for særlig vellykket studiekvalitet. Professor Anne Berit Guttormsen blir hedret for sin evne til å ta vare på studentene.
Forkortelse til avdeling eller område skal fjernes fra domenenavnet. Alle e-postadresser vil nå slutte med @uib.no