Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Fra fredag 30. januar 2015 blir det nye rutiner ved glemt eller utløpt passord.
Nå får du en helt ny søkeopplevelse på Universitetsbibliotekets nettsider. Fra midten av januar har vi lagt om til søkesystemet Oria, en stor hendelse for Universitetsbibliotek og for resten av universitetet
Over 3400 har registrert seg i UiBs alumniportal. Målet er 5000 registrerte alumner innen Alumnusdagen 12. september.
Som tidligere år, tilbyr Universitetsbiblioteket orienteringsmøter for brukere av CRIStin ved UiB. CRIStin anbefaler at instituttene setter frist for sine forskere til 15. februar. Dette gjelder spesielt bøker og poster med samforfatterskap med andre CRIStin-institusjoner. Frist for rapportering til departementet for UiB er i satt til 15. april 2015.
Alle UiB-ansatte kan nå bruke sitt ansattkort som lånekort ved Universitetsbiblioteket, i tillegg til at det gir tilgang til rom, bygg og utskriftstjenester. Lånekoden står på baksiden av kortet.
Utviklingsrelatert forskning og utdanning ved UiB holder fremragende internasjonal standard ifølge et internasjonalt panel. UiBs utdanning på feltet blir beskrevet som sterk.
Forskere kan skrive om eget fagfelt i spalten «Forskning viser at …».
Alle ansatte kan nå lese arbeidsgruppenes interessante rapporter!