Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Bjerknessenteret og Universitetet i Tokyo underskriver samarbeidsavtale om klimaforskning.
Den nye direktøren ved Universitetsbiblioteket, Maria-Carme Torras i Calvo, vil skape en moderne møteplass for læring og deling av kunnskap.
Heidi A. Espedal er ansatt som direktør for Forskningsadministrativ avdeling. Hun vil arbeide for å øke UiBs eksternt finansierte forskningsaktivitet.
Forskningsadministrativ avdeling får et utvidet ansvar for forskerutdanningen ved UiB.
Lise Gundersen har slutta etter 15 år som fakultetsdirektør på Det samfunnsvitskaplege fakultet. – Det har ikkje vore ein einaste keisam dag på jobb, seier ho.
Naturhistorisk museum må forbli stengt på ubestemt tid etter at regjeringen ikke fant rom til å finansiere fullføringen av Museumsprosjektet i revidert budsjett.
Anne Christine Johannessen blir leder i gruppen for global helse i Worldwide Universities Network.