Hjem
Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Per Arne Foshaug er ansatt som ny økonomidirektør ved Universitetet i Bergen (UiB).
Kunnskapsdepartementet gir Universitetet i Bergen (UiB) ca 25 mill. kroner fordelt over de neste fem årene for å etablere et fagmiljø for læringsanalyse.
Foredrag av Terje Tvedt, surferockbandet Hvitmalt Gjerde, en dag med barneuniversitet og avslutningskonsert med slagverkssymfoni og videokunst. Det blir noen av ingrediensene i åpningsukene for den nye Universitetsaulaen i Bergen.
Universitetsdirektøren har besluttet å utvikle et sentralt servicesenter for å styrke service og tjenester til inn- og utreisende studenter og ansatte.
Universitetet i Bergen legger mandag 15. juni ut sitt første åpne nettkurs, en såkalt MOOC, på plattformen FutureLearn. Dermed tilbys den til over en million nettstudenter verden over.
Universitetet i Bergen og energiselskapet BKK fortsetter samarbeidet om forskning på fornybar energi, energiomstilling og infrastruktur i to nye år.
Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner gir Universitetet i Bergen pris for arbeidet med Skeivt Arkiv.
Organisasjonsutviklingsprosjektet har avdekket et ønske fra fakultetene om kompetanseutvikling og bedre administrativ støtte knyttet til eksternt finansiert virksomhet.
En storstue for hele Vestlandet blir den kalt. Den 2. september blir det offisiell åpning av Universitetsaulaen i Bergen, etterfulgt av en ekstra lang åpningsuke.
Tore Tungodden er ansatt som ny assisterende universitetsdirektør ved Universitetet i Bergen.