Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Datatilsynet vil pålegge universitetet 350.000 kroner i gebyr etter at opplysninger i et forskningsprosjekt ble utlevert uten nødvendig godkjenning.
BT er på jakt etter de gode historiene om det som er bra med Bergen. Kanskje du eller ditt forskningsmiljø kan bidra?
En rekke utstillinger og framføringer av elektronisk litteratur er åpne for alle som del av den internasjonale konferansen og festivalen om elektronisk litteratur, ELO2015.
På grunn av en feil fra BKK var svært mange kortlesere på bygg på universitetet satt ut av funksjon torsdag formiddag 9. juli. Feilen er nå rettet og kortleserne skal fungere som normalt.
I slutten av juni ble Sentraladministrasjonen, Det psykologiske fakultet og Det samfunnsvitenskapelige fakultet sertifisert som Miljøfyrtårn. I løpet av 2015 skal resten av UiB følge etter.