Hjem
Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Tidligere kommunikasjonsdirektør i TV 2, Rune Indrøy, er ansatt ved Universitetet i Bergen (UiB). Han får et særlig ansvar for å utvikle universitetets myndighetskontakt.
Den 2. september åpner Universitetsaulaen - Bergens og universitetets nye storstue. La museumsdirektør Henrik von Achen gi deg en sniktitt på innsiden i aulaen!
Som fersk jusstudent opplevde hun universitetet som en jungel. Nå er hun klar til å hjelpe dagens studenter med å finne veien og ivareta rettighetene sine.
Statsminister Erna Solberg, ordfører Trude Drevland og rektor Dag Rune Olsen hilste de nye studentene velkommen til universitetet.
Høsten 2015 skal 11 emner være piloter for en ny læringsplattform ved UiB. Målet er å bygge en fleksibel og fremtidsrettet plattform som gir et godt digitalt rom for undervisere og studenter i deres undervisnings- og læringsprosesser.
Å gå opp den røde løperen er kanskje ikke hverdagskost for UiB forskere, men det må nok til når filmpriser skal tas imot. Pina Kingmann tok nylig, på vegne av flere, imot pris for filmen "Our Resilient Genome"