Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

UiB rykkar fram 41 plassar til nummer 182 i Times Higher Education si rangering av dei beste universiteta i verda.
Ansatte ved UiB får tilbud på billetter til forestillingen fredag 9. oktober kl. 19.30. Billettpris kr. 220. For billetter ta kontakt med DNS 55 60 70 80 eller dns@dns.no
Filmen Ice and the sky vant Gulluglen under Bergen internasjonale filmfestival (BIFF).
Går fra ledelse av Organisasjonsutviklingsprosjektet til stilling som stabsdirektør.
Med rektor Dag Rune Olsen i spissen var en rekke UiB-forskere i Brussel for å markere åpningen av universitetets kontor i EU-hovedstaden.
Tilbud på billetter til ansatte ved UiB torsdag 1. oktober kl. 19.30. Billettpris kr. 220. For billetter ta kontakt med DNS 55 60 70 80 eller dns@dns.no.
Brüsselkontoret skal øke UiBs engasjement og tilstedeværelse i EU-hovedstaden.
Å bidra som ekspert i EU-paneler gir verdifull erfaring og lar forskere bli kjent med evalueringsprosessen fra innsiden. Nå ønsker UiB at flere lokale forskere skal melde seg.
Forskningsadministrativ avdeling er i full gang med å samordne de administrastive tjenestene knyttet til forskerutdanningen.
UiBs rutiner for avslutning av brukerkontoer til IT-systemene skal bl.a. sikre at vi etterlever gjeldende krav til personvern og datasikkerhet.
En utvekslingsstudent ved Universitetet i Bergen er død i en tragisk ulykke ved Trolltunga.
Det er mange søknadsfrister for ulike forskningsprogram i høst. Slik kan Forskningsadministrativ avdeling (FA) og BOA-teamet hjelpe deg å skrive den beste søknaden.
Regjeringen varslet 01. september 2015 at de starter arbeidet med konseptvalgutredning (KVU) for å samle det marine forskningsmiljø i Bergen.