Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Fra 2015 til 2018 er Universitetet i Bergen (UiB) pålagt et effektiviseringskutt på 62 millioner kroner fra Kunnskapsdepartementet.
Universitetet i Bergen har snakket med fire forskere om de store utfordringene verden står overfor i årene fremover.
Tilbud på billetter for ansatte ved UiB torsdag 14. januar kl 19.30. Billettpris kr 300.
I samband med systemskiftet i Oria vil lagra treff i forsvinne, eksporter dine lagra treff via e-post eller EndNote.
Universitetet i Bergen ble torsdag 5. november tildelt Anskaffelsesprisen for innovasjon.
Universitetsbiblioteket tar i bruk eit nytt biblioteksystem i november. Dette fører til noko reduserte tenester i overgangsperioden.
UiB innfører digitalt system for melding av HMS-avvik. I løpet 2016 skal alle fakultet og avdelinger ta det i bruk.