Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Rektoratet inviterer til åpne informasjonsmøter om UiBs nye strategi og prosessen videre.
UiB Alumni inviterte til gløgg, pepperkaker og jazzet julekonsert med Griegakademiet. Og både publikum og julestemningen kom.
Det nye designet bygger på universitetets grafiske profil. De visuelle endringene vil sørge for større samsvar mellom det grafiske uttrykket til UiB på skjerm og i trykksaker.
Førsteamanuensis Christian Jørgensen vert rosa for si kreative formidling av fag. Akademisk skrivesenter får Ugleprisen av UiB for å gjera utdanninga betre.
Universitetet i Bergen (UiB) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) går sammen om å etablere et samarbeid med Innovasjon Norge i Tokyo. Hensikten er å styrke forsknings- og utdanningssamarbeidet med Japan.
Velkommen til gratis lunsjkonsert med julestemning i Universitetsaulaen!
Nettsidene til Universitetet i Bergen får nytt design fra torsdag 10. desember.