Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Universitetet inviterte toppforskerne til en felles markering.
BioCEED ved Institutt for biologi er Vestlandets eneste senter for fremragende utdanning (SFU). Mange andre fagmiljøer ved UiB stilte nysgjerrig opp for å få vite hvordan de kan følge i BioCEED sine fotpor.
Årets Christiekonferanse i regi av Universitetet i Bergen finner sted 19. april.
Lærlingene ved UiB har blitt en suksesshistorie, nå blir tallet femdoblet.
Bergen Teknologioverføring vil fra januar 2016 overta administrasjonen av kliniske studier på vegne av eiernes institusjoner og forskere.
Gruppe for trygdeøkonomi (Trygdegruppa) er tildelt 15 millionar frå Noregs forskingsråd, som sikrar drift i tre nye år. Dette er eit viktig bidrag til velferdsforskinga ved UiB.
Velkommen til debatt om humanistisk forskning og hva humaniora kan bidra med i samfunnet.
Nå er det enda enklere for UiB-forskere å få hjelpen de trenger i eksternfinansierte prosjekt. Her er de viktige søknadsfristene våren 2016.
I 2016 tilbyr Universitetet i Bergen en rekke nye studier, blant annet et sivilingeniørstudium i havbruk. Studieprogrammene bygger på forskningsmiljøenes spisskompetanse.
Inntil videre stopper ikke Campusbussen på Musèplass. Dette pga anleggsarbeider i Professor Keysers gate.
Janicke Stople slutter som HR-direktør ved UiB for å bli HR-direktør i Tide.
I over ti år har klimamiljøet i Bergen drømt om å samles i ett bygg. Nå er oppussingen av vestfløyen til Geofysen omsider i gang.